Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára November 04.

KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső – Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára

Az alábbi linken elérhető a kereső program, amelynek segítségével a leendő középiskolások és szüleik kereshetnek a középfokú iskolák által meghirdetett tanulmányi területek között, megkereshetik és letölthetik az őket érdeklő középfokú intézmények felvételi tájékoztatóit. (A programban kizárólag azok az intézmények szerepelnek, melyek a középfokú felvételi eljárásban megadtak tanulmányi területet, és feltöltötték az intézmény felvételi tájékoztatóját.)

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tanulmányi területek szövegei kizárólag a középfokú iskolai képzések legfontosabb – jellemzően a felvételi eljárásra vonatkozó – információit tartalmazzák, és nem nyújtanak teljes körű felvilágosítást a képzés egészéről, nem helyettesítik sem a középfokú iskolák felvételi tájékoztatójának megismerését, sem a további tájékozódást.

KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső

A központi írásbeli vizsgát megszervező intézmények listáját a program Írásbeli vizsgahelyszín kereső felületéről érhetik el. A programból leszűrhető listák tartalmazzák a − megadott keresési feltételeknek megfelelő − vizsgaszervező intézmények adatait, valamint az intézmény azon feladatellátási helyeinek adatait, ahol valamely tanulmányi területen az írásbeli felvételi vizsgán való részvételt kérik.

A jelentkezési határidő: 2020. december 4.

Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára pdf formátumban

Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára xlsx formátumban


Megnyitás új lapon ↪

Gyászjelentés Szeptember 08.

Mély megrendüléssel tudatjuk iskolánk volt és jelenlegi diákjaival, hogy Kovács Györgyné (Kati néni) az iskola nyugalmazott testnevelő tanára 83. éves korában csendesen elhunyt.

Szeretetre méltó alakját kegyelettel megőrizzük emlékezetünkben.

A Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium tantestülete és diákjai.


Megnyitás új lapon ↪

Tájékoztató Augusztus 27.

Tisztelt Szülők, Kedves Krúdys Diákok!

Néhány a tanévkezdéssel kapcsolatos információt szeretnék tájékoztatásul összefoglalni Önöknek, Nektek:

Az első tanítási nap 2020. szeptember 1. (kedd) Hagyományosan ezen a napon osztályfőnöki órákon tájékoztatjuk az osztályokat a tanévvel kapcsolatos legfontosabb információkról. A sajátos helyzet miatt tanévnyitó ünnepséget közösen nem fogunk tartani, ezért az ünnepélyhez igazodó öltözet viselése nem szükséges. Az első óra 8:00-kor kezdődik, körülbelül 12:00-13:00 óra között a feladatok elvégzése után lehet majd hazamenni. Az iskolába érkezést 7:15-7:50 között javaslom. A csoportosulások elkerülése érdekében kérem a tanítványainkat, hogy az iskola bejáratánál is tartsák be az egészségvédő szabályokat, érkezés után a saját osztálytermükbe menjenek és az első óra előtt ott várakozzanak.

Az osztályok termei:

7.D – 01. tanterem, földszint; 9.A – 22. terem, 2. emelet; 9.B – 11. tanterem, első emelet; 9.C – 15. tanterem, első emelet; 10.C – 03. tanterem, 11.A – 16. tanterem, a többi osztály osztályterme változatlan.

A bejövő osztályok számára iskolabejárást szervez a Diákönkormányzat a keddi nap folyamán.

A tavalyi évben már Krúdys diákok a náluk lévő tankönyveket, amelyeket az iskolai könyvtárból kaptak ezen a keddi napon kell, hogy visszahozzák, hiszen az előző tanévet személyes jelenlét nélkül fejeztük be az alsóbb évfolyamokon.

A 2020/2021-es tanév tankönyveit 2020. szeptember 1 - 2-án, szerdán kezdjük kiosztani. Erről már a tankönyvekért felelős kollégáim egy honlapunkon elérhető bejegyzést tettek közzé.

Azok a tanulók, akiknek szülei a KÖZIM-be eljuttatták a „NYILATKOZAT AZ ÉTKEZÉS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ - 2020/2021 KÖZÉPISK. (9. – 14. évf.)” elnevezésű nyomtatványt már kedden felvehetik az ebédjegyüket, az étkezést – a korábbi évek tapasztalatai alapján – 12:30-14:30 között az első napon biztosítani tudjuk.

Az órarendeket is szeptember 1-én az osztályfőnökök fogják ismertetni.

Mivel a járványügyi helyzet indokolja, néhány egyszerű, fontos szabály betartását kérem, a részletes protokoll kialakítása folyamatban van, hétfőn kihirdetésre kerül.

1. A nevelési-oktatási intézményeket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja. Az oktatásban és nevelésben, illetve az intézmények működtetésében csak egészséges és tünetmentes dolgozó vegyen részt. Kérjük, az intézmények tájékoztassák a szülőket arról, hogy amennyiben gyermeküknél tüneteket észlelnek, a NNK aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról. A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van.

2. A közösségi terekben egyszerre csak annyi gyermek, tanuló tartózkodhat, hogy betartható legyen a 1,5 méteres védőtávolság. Az iskolaépület sajátossága, hogy a folyosókon, az aulában, az ebédlőben, a lépcsőkön a védőtávolság nem tartható be, így az ott tartózkodás idején javasolt a szájat és orrot eltakaró maszk viselése.

3. Mindannyiunk számára fontos egymás és saját magunk védelme, ezért az alapvető egészségvédelmi intézkedések, szabályok betartásának (távolságtartás, maszkviselés, kézfertőtlenítés, szellőztetés) fontosságára hívom fel a figyelmet.

Mindennemű kéréssel, kérdéssel, tájékoztatás iránti kérelemmel bizalommal forduljanak hozzánk az iskolavezetéshez címzett üzenetben az eKréta felületen vagy az iskola központi levelezési címén krudynyh[kukac]krudy-nyh.sulinet.hu címen. A központi iránymutatásokon, jogszabályokon alapuló információkról az iskola honlapján továbbra is tájékoztatást adok, azok megjelenése után, illetve az eKréta faliújság menüjén keresztül.

Mindenkinek jó egészséget sikeres és eredményes 2020/2021 tanévet kívánok, a hátralévő hétvégére pedig kellemes pihenést.

Chriszt Gyula intézményvezető sk.


Megnyitás új lapon ↪

Iskolánk adatai
 • Iskola neve: Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium
 • OM azonosító: 033651
 • Intézményvezető: Chriszt Gyula
 • E-Mail cím: krudynyh[kukac]krudy-nyh.edu.hu
 • Cím: 4400 Nyíregyháza, Epreskert u. 64.
 • Nyitvatartás: H-P 7:00 - 17:00
 • Telefonszám: 06/42-501-550
 • Fax szám: 06/42-404-414
Fenntartó adatai
 • Neve: Nyíregyházi Tankerületi Központ
 • Címe: 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/B. B. épület
 • Telefonszáma: 06/42-795-315
 • E-mail címe: nyiregyhaza[kukac]kk.gov.hu
Eseménynaptár
Krúdy Alapítvány
 • Adószám: 18790225-1-15
 • Bankszámlaszám: 11744003-20360502
Krúdy Sport Alapítvány
 • Adószám: 18801260-1-15
 • Bankszámlaszám: 68800109-11048022