Felvételi eljárás EGYÉNI jelentkezés menete Január 28.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy kézzel kitöltött felvételi lapok feldolgozására nincs lehetőség, ezért NE HASZNÁLJÁK az interneten különböző honlapokon megtalálható, korábbi tanévi felvételi lap nyomtatványokat, illetve az általános iskolák 8. évfolyamos tanulói számára készült (az általános iskola és a szülők közötti egyeztetést szolgáló) általános iskolai adatbegyűjtő lapokat.

 

A egyéni jelentkezők számára létrehozott program használata során az alábbi eljárást kell követni:

 1. Hozzanak létre egy felhasználói jogosultságot a program bejelentkezési oldalán a Regisztráció linkre kattintva.

 2. A létrehozott jogosultsággal lépjenek be a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program egyéni jelentkezők számára készült felületre.

 3. A programba belépve a bal felső sarokban látható Súgó gombra kattintva töltsék le, és alaposan tanulmányozzák át a program felhasználói útmutatóját.

 4. A felhasználói útmutatóban leírt módon rögzítsék a tanuló(ka)t és jelentkezéseiket a programban.

  A program lehetőséget biztosít arra, hogy egy jogosultsággal több tanuló jelentkezéseit is kezeljék.

  A felhasználói útmutatóban leírt módon adhatják meg a tanuló:

  • a)általános iskolájának adatait (nem kötelező)

  • b)személyes és értesítési adatait

  • c) tanulmányi adatait

  • d) továbbtanulási adatait (a megjelölni kívánt tanulmányi területeket, és ezek sorrendjét).

 5. Fontos, hogy minden tanulót csak egyszer rögzítsenek a KIFIR rendszerben, és egy tanulói adatlapon rögzítsék az összes megjelölni kívánt tanulmányi területet. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy amennyiben egy tanulót többször is rögzítenek a KIFIR rendszerben, úgy az akadályozza a tanuló adatainak és jelentkezéseinek feldolgozását.

 6. Oktatási azonosítóval nem rendelkező tanulók számára a középfokú felvételi eljárásban szükséges oktatási azonosító számot a program automatikusan biztosítja a kitöltés során a felhasználói útmutatóban leírtak szerint. Annak külön igénylése nem szükséges a felvételi eljárás során.

 7. A szükséges adatok megadása után az adatokat véglegesíteni kell, majd a programból ki kell nyomtatni a felvételi lapokat. (Kérjük, hogy a dokumentumok egy-egy példányát nyomtatva, vagy pdf formátumban mentve őrizzék meg a felvételi eljárás végéig.)

 8. A felvételi lapokat írják alá, majd (célszerűen könyvelt postai küldeményként) legkésőbb 2021. február 19-én (éjfélig) adják postára

  • a) a jelentkezési lapo(ka)t a középfokú iskolá(k)ba a jelentkezési lapon megjelölt cím(ek)re

  • b) a tanulói adatlapot a hivatal győri feldolgozó központjába – Oktatási Hivatal 9001 Győr, Pf. 694.

A középfokú beiskolázással kapcsolatban – a külföldi és a külföldről hazatérő jelentkezőket érintő – leggyakrabban előforduló kérdéseket és válaszokat a Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás/Tájékoztató felvételizőknek/Tájékoztató a külföldi jelentkezőknek című cikkben érhetik el.

A középfokú felvételi eljárás feladatainak időrendi áttekintése a Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás/Tájékoztató felvételizőknek/Aktuális beiskolázási időszak (2020/2021. tanév)/A beiskolázással kapcsolatos feladatok, határidők a 2020/2021. tanévben, és a feladatok időrendi áttekintése útvonalon elérhető cikkből tölthető le.

A középfokú felvételi eljárásra vonatkozó jogszabályok, közlemények szintén a Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás menüpontban, a Jogszabályok, közlemények linkre kattintva érhetők el.


Megnyitás új lapon ↪

GYÓGYTESTNEVELÉS Január 26.

Kedves gyógytestnevelésre utalt diákok! Akik még nem vették fel velem a kapcsolatot, kérlek keressetek! Jelenleg az órák a classroom rendszerben működnek online módon. A felületre történő belépést küldöm, amint jelentkeztek a kréta rendszerben üzenet formájában, vagy a Csoba Erika (facebook) csatornán. Amint az online rendszerről átállunk az intézményes oktatásra, kérek mindenkit, hogy személyesen is keressen!

Kitartó mozgást, tanulást kívánok.

Varga-Csoba Erika

gyógytestnevelő tanár


Megnyitás új lapon ↪

A KÖZIM tájékoztatója: Az étkezés újbóli igénylése Január 04.

A tanulók étkezési igényét a digitális oktatás megszüntetése után (várhatóan 2021.01.11.) – mivel az étkezési jegyeket nem tudtuk kiosztani – csak egyéni nyilatkozat alapján tudjuk újból rögzíteni a szülő által kért időponttól. Kérjük az alábbi linkek részletes áttanulmányozását, kitöltését.

Tájékoztató

Nyilatkozat

 


Megnyitás új lapon ↪

OTP Fáy András Alapítvány December 11.

Az OTP Fáy András Alapítvány ügyvezetője, Dr. Schrankó Péter Dr. Aáry-Tamás Lajossal, az Oktatási Jogok Biztosával közösen egy társadalmi akciót kíván elindítani, Ehhez kérik a diákság segítségét: amiben ezúton kérnénk a segítségét.


Megnyitás új lapon ↪

TalentMagnet című projekt tanulói felmérés December 09.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata tagja egy nemzetközi hálózatnak, amely az Interreg Duna Transzancionális Program keretében valósítja meg a TalentMagnet című projektet. A projekt célja olyan eszközök kialakítása és tesztelése, amelyek vonzóbbá teszik a városokat a képzett és tehetséges fiatalok számára. A projekt keretében létrejött egy helyi támogató csoport, amelynek a Nyíregyházi Tankerületi Központ is tagja.

 A 15 éven felüli tanulók számára a lenti linken elérhető a felmérés, ami fiatalok igényeit méri fel.

TalentMagnet


Megnyitás új lapon ↪

Matematika verseny December 08.

Az Arany Dániel Matematika Tanulóverseny 2020. december 10-én (csütörtökön) 12:00 órakor kezdődik!


Megnyitás új lapon ↪

Iskolánk adatai
 • Iskola neve: Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium
 • OM azonosító: 033651
 • Intézményvezető: Chriszt Gyula
 • E-Mail cím: krudynyh[kukac]krudy-nyh.edu.hu
 • Cím: 4400 Nyíregyháza, Epreskert u. 64.
 • Nyitvatartás: H-P 7:00 - 17:00
 • Telefonszám: 06/42-501-550
 • Fax szám: 06/42-404-414
Fenntartó adatai
 • Neve: Nyíregyházi Tankerületi Központ
 • Címe: 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/B. B. épület
 • Telefonszáma: 06/42-795-315
 • E-mail címe: nyiregyhaza[kukac]kk.gov.hu
Eseménynaptár
Krúdy Alapítvány
 • Adószám: 18790225-1-15
 • Bankszámlaszám: 11744003-20360502
Krúdy Sport Alapítvány
 • Adószám: 18801260-1-15
 • Bankszámlaszám: 68800109-11048022