Tájékoztató 2020.03.16.

Március 16.

Tisztelt Szülők, kedves Tanítványaink!

A mai naptól életbe lépett a digitális tanulmányi rend a Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnáziumban is. A nevelőtestülettel egyetértésben az alábbiakról tájékoztatom valamennyi érintett iskolahasználót:

 1. A tanár – diák, pedagógus - szülő kommunikáció hivatalos csatornája a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer (a továbbiakban: KRÉTA) üzenetküldési modulja.

 2. Néhány napon belül tervek szerint nemcsak a házi feladatokról, hanem az üzenetekről is kapnak az érintettek el-mailt a megadott elektronikus levelezési címre. Mindennemű kérés, kérdés, felvetés, javaslat kérem, hogy ezen a felületen keresztül érkezzen, itt fogja az iskola is közölni a fontos információkat. Kísérjék figyelemmel honlapunkat is.

 3. KRÉTA belépési problémák, jelszócsere, gondviselői hozzárendelési, technikai kérések, kérdések esetén kérem, hogy forduljanak iskolánk rendszergazdájához Király Tiborhoz munkaidőben (7:30-16:00-ig) a +36301766318 telefonszámon, vagy üzenetben.

 4. Az iskolában maradt személyes tárgyakért munkaidőben, reggel 8:00 és 16:00 óra között lehet bejönni. Kérek mindenkit, hogy ne csak füzeteit, könyveit, iskolában hagyott tornaórai felszerelését vigye haza, hanem a folyosói szekrényben tartott pulóvereit, váltócipőjét, túlélőfelszerelését, szárazkifligyűjteményét is. A személyes fizikai kapcsolatok minimalizálása érdekében egyszerre egy osztályterem környezetében legfeljebb 3 tanuló tartózkodhat. A többieknek (amennyiben ilyen előfordul) az aulában kell várakoznia. Javaslom, hogy a 11-12. évfolyam kedden, 7-8. évfolyam szerdán, 9-10. évfolyam csütörtökön jöjjön, de ettől természetesen rugalmasan eltérünk igények esetén, lehetőségeitekhez igazodva. Egymás értékeire kérlek, hogy vigyázzatok!

Kedves Krúdysok!

A tanulmányi feladataitokat is elsősorban a KRÉTA rendszeren keresztül fogjátok megkapni a házi feladat modult erre fejlesztették ki, de az üzenetküldési modulban is van lehetőség csatolmányok beillesztésére, küldésére. Figyeljétek minden nap. Az oktatási rendben igyekeztünk a napi órarendhez igazítani a tananyagokat. Tanáraitokat arra kértem, hogyha online kommunikációt igénylő feladatokat kaptok, akkor az órarendi óra idejére időzítsék azokat.

A korábban már létrehozott egyéb platformok, csoportok továbbra is alkalmazhatók a kapcsolattartásra, amennyiben valamennyi érintett számára elérhető minden információ. A tantárgyak és tananyagok sokszínűsége nem ad lehetőséget, hogy itt részletekbe menően informáljalak benneteket, ezt majd szaktanáraitok megteszik.

A sikeres tanulási folyamat érdekében tegyetek meg mindent, hogy az útmutatásuk szerint tudjatok haladni. Az elvégezett feladatokról határidőben számoljatok be, hiszen az elkövetkező időben az otthoni munkátok lesz az értékelés alapja. Biztosan hiszem, hogy az online térben nagyobb gyakorlattal és biztonsággal mozogtok, mint bármelyikünk. Tájékozódjatok hiteles forrásokból. Amennyire lehet szorítsátok minimálisra a fizikai jelenléttel járó tevékenységeiteket. Ne felejtkezzetek el a megfelelő mozgásmennyiségről, amit akár otthon is elvégezhettek. Kérlek benneteket, hogy közös céljaink megvalósításáért igyekezzetek lelkesek, kitartóak és együttműködőek maradni.

Tisztelt Szülők!

Kérem Önöket, hogy az elkövetkezendő időszakban fordítsanak kiemelt figyelmet gyermekeik tanulmányaira, hiszen a pedagógiai kontroll egy része most Önökre hárul. Segítsék őket odafigyeléssel, támogatással, egy okos tanulási rend kialakításával, alkalmazásával.

Továbbra is kérem Önöket, hogy tartsanak kapcsolatot digitálisan az iskolával, az osztályfőnökkel, a tanárokkal egyéni igényeik és a szükséges mérték betartása mellett. Javaslataikkal, észrevételeikkel, kéréseikkel forduljanak bizalommal az iskolavezetéshez!

 

Chriszt Gyula

intézményvezető sk.


Iskolánk adatai
 • Iskola neve: Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium
 • OM azonosító: 033651
 • Intézményvezető: Chriszt Gyula
 • E-Mail cím: krudynyh[kukac]krudy-nyh.sulinet.hu
 • Cím: 4400 Nyíregyháza, Epreskert u. 64.
 • Nyitvatartás: H-P 7:00 - 17:00
 • Telefonszám: 06/42-501-550
 • Fax szám: 06/42-404-414
Fenntartó adatai
 • Neve: Nyíregyházi Tankerületi Központ
 • Címe: 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/B. B. épület
 • Telefonszáma: 06/42-795-315
 • E-mail címe: nyiregyhaza[kukac]kk.gov.hu
Eseménynaptár
Krúdy Alapítvány
 • Adószám: 18790225-1-15
 • Bankszámlaszám: 11744003-20360502
Krúdy Sport Alapítvány
 • Adószám: 18801260-1-15
 • Bankszámlaszám: 68800109-11048022